Κοινοποίηση Άρθρου
FaceBook  Twitter  

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 ποτήρι κρασί ασπρο
  • 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
  • 2 συσκευασίες φαρίνα περίπου (εμένα μου εμεινε 1 κούπα περίπου)
  • 1 φλυτζανάκι ζάχαρη
Επικάλυψη:
  • ζάχαρη λευκή η καστανή
  • λίγη κανέλα

1) Ανακατεύω το κρασί, το λάδι, τη ζάχαρη  και ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι μέχρι να κάνουμε μια ζύμη που να μην κολλάει.

2) Πλάθουμε τα κουλουράκια μας σε πλεξούδες τα βουτάμε ελαφρώς και απο τις δύο πλευρές σε ενα πιατάκι που εχουμε ανακατέψει την ζάχαρη και την κανέλα και τα ψήνουμε σε ταψάκι που εχουμε στρώσει λαδόκολα.

3) Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να πάρουν χρώμα.