Κοινοποίηση Άρθρου
FaceBook  Twitter  

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τι χρειαζόμαστε:

  • 300 γρ. αλεύρι φαρίνα
  • 350 γρ. μαργαρίνη
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 80 γρ. κορν φλάουρ
  • 2 βανίλιες
  • μισό κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

Πώς το κάνουμε:

  1. Χτυπάμε με το μίξερ τη μαργαρίνη με την άχνη να αφρατέψουν.
  2. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι μαζί με το κορν φλάουρ, τις βανίλιες και το μπέικιν πάουντερ.
  3. Ενώνουμε τα δύο μείγματα και αναδεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν καλά.
  4. Βάζουμε μια λαδόκολλα στο ταψί μας, τοποθετούμε το μείγμα μας σε έναν κορνέ και κάνουμε ότι σχήμα μας αρέσει.
  5. Ψήνουμε στον αέρα στους 160 βαθμούς για 20-22 λεπτά.
  6. Αφήνουμε να κρυώσουν και γεμίζουμε ανα δύο με μαρμελάδα της αρεσκείας μας.