Κοινοποίηση Άρθρου
FaceBook  Twitter  

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάμε στο μίξερ 750 γρ. αλάτι με τα μυρωδικά, το σκόρδο και το πιπέρι, βγάζουμε τα 250 γρ. και αφού βρέξουμε με λίγο νερό τις πατάτες, τις πασπαλίζουμε με το αλάτι. Ψήνουμε 40-50' στους 180οC.
Στο υπόλοιπο αλάτι προσθέτουμε τα 350 γρ. ζάχαρη και μαρινάρουμε τις μπριζόλες για 1-3 ώρες. Ξεπλένουμε καλά και ψήνουμε στους 180οC για μιάμιση ώρα σκεπάζοντας με αλουμινόχαρτο. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.