Κοινοποίηση Άρθρου
FaceBook  Twitter  

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μεσαία κομμάτια βρασμένο (κρατάμε το ζωμό)
  • 1 μικρό λάχανο κομμένο σε μεγάλους κύβους
  • 2-3 πράσα ψιλοκομμένα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ντοματάκι
  • ζουμί από το κρέας
  • αρκετό λάδι
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τα πράσα.

...μόλις μαραθούν ρίχνουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε

...έπειτα,προσθέτουμε την ντομάτα και το αφήνουμε να πάρει μια βράση

...ρίχνουμε λίγο ζωμό (περίπου 2 κουτάλες τις σούπας)

...και προσθέτουμε το λάχανο και το έλατο πιπέρι,

...βάζουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το λάχανο κατά διαστήματα βλέπουμε αν έχουν σωθεί τα υγρά και προσθέτουμε από το ζουμί του κρέατος.