Κοινοποίηση Άρθρου
FaceBook  Twitter  

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τι χρειαζόμαστε:

  • Ένα ταψί πατάτες
  • Χυμό από δυο πορτοκάλια και ένα λεμόνι
  • 1 φλ/κι του καφέ ελαιόλαδο
  • 1 κύβο διαλυμένο σε λίγο νερό ή αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.γ. μουστάρδα

Πώς το κάνουμε:

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις βάζουμε στο ταψί.
  2. Σε ένα μπολάκι βάζουμε μαζί το χυμό, τη μουστάρδα, το λάδι, το πιπέρι, τον κύβο, ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τις πατάτες. Τις ανακατεύουμε καλά να πάνε τα υλικά παντού.
  3. Βάζουμε σε δυνατό φούρνο (250) για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να πιάσουν κρούστα και να φύγουν όλα τα υγρά.