Κοινοποίηση Άρθρου
FaceBook  Twitter  

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 



Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 σακουλάκι φιλέτο γλώσσας κατεψυγμένο
  • 5 - 6 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
  • 3 ντομάτες περασμένες από τρίφτη
  • 2 - 3 σκελίδες σκόρδο
  • 4 - 5 πατάτες λάδι, αλάτι, πιπέρι

Πώς το κάνουμε: Σε ένα τηγάνι βαζουμε το λάδι και αφήνουμε να κάψει. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο μαζί με αλάτι και πιπέρι και τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Μετά ρίχνουμε και την τριμμένη ντομάτα και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Σε ένα ταψί βάζουμε κομμένες τις πατάτες και αναποδογυρίζουμε το περιεχόμενο του τηγανιού. Τέλος προσθέτουμε το φιλέτο γλώσσας αφού έχει ξεπαγώσει και το έχουμε αλατίσει ελαφρά. Φροντίζουμε το ψάρι να έχει ψιλοκαλυφθεί από τα κρεμμύδια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου μία ώρα.